Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 11 Haziran 2024 31 Görüntüleme

Tarsus’ta Çukura Düşen Katır Kurtarıldı

Tarsus’a bağlı Sandal Mahallesi kırsalında çukura düşen bir katır, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Tarsus Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla kurtarıldı.

Olay, Sandal Mahallesi’nde katırın bir çukura düştüğünü fark eden mahalle sakinlerinin yetkililere haber vermesiyle başladı. Kısa sürede olay yerine intikal eden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Tarsus Belediyesi personeli, titiz bir kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Ekiplerin dikkatli çalışmaları sonucunda, çukura düşen katır sağ salim kurtarıldı. Kurtarılan katırın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Mahalle sakinleri, belediye ekiplerine hızlı ve etkili müdahalelerinden dolayı teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Tarsus Belediyesi, benzer durumlarda her zaman yardıma hazır olduklarını vurgulayarak, vatandaşların bu tür olaylarla karşılaştıklarında gecikmeden yetkililere haber vermelerini istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster