İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 17 Aralık 2022 145 Görüntüleme

TARSUS’TA BEGONVİL ÇOÇUK GELİŞİM MERKEZİ YOĞUN BİR KATILIMLA AÇILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’Mersin Yükseliyor,41 Kere Müjde,41 Yeni Açılış ‘’projesi kapsamında başlattığı açılışlardan birisi olan; Tarsus ‘taki Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi’nin açılışı, 17 Aralık ( bugün) saat 11.00 ‘de yapıldı.
Tarsus ‘ta bir ilk olan, Şehitishak Mahallesi’nde bulunan Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi ‘nin açılışını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Vahap Seçer yaptı. Böylelikle Mersin’de Merkezdeki Adile Teyze ve Münir Özkul kreşlerinin ardından açılan Tarsus ‘ta açılan Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi ile birlikte, Mersin’deki Çocuk Gelişim Merkezi sayısı 3 oldu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan, tam gün eğitim veren, Tarsus Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi 70 öğrenci kapasiteli ve merkezden 36-72 ay aralığındaki çocuklar faydalanabiliyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’Mersin Yükseliyor,41 Kere Müjde,41 Yeni Açılış ‘’projesi kapsamındaki Tarsus Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi açılışına ; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ,Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, vatandaşlar ve partililer katılım sağladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster