İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 16 Nisan 2024 18 Görüntüleme

TARSUS’TA ANTİK ROMA YOLUNDA TURİZM HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

“Tarsus Antik Roma Yolunda Turizm Haftası Etkinliği”
Tarsus Kaymakamlığı Müze Müdürlüğü, 15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında özel bir etkinlik düzenledi.
16 Nisan 2024 Salı günü saat 10.00’da Tarsus Müzesi Antik Roma Yolunda gerçekleşen tören, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tarsus Müze Müdürü Doğukan Alper ve Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptılar. Turizmin Tarsus için taşıdığı değerler ve gelecekteki potansiyeli vurgulandı.
Doktor Lütfi Kolukırıkoğlu İlköğretim Okulu ve Tarsus Borsa İstanbul İlkokulu öğrencileri, renkli bir folklor gösterisi sergileyerek izleyicilere keyifli anlar yaşattılar.
Ayrıca, etkinlik kapsamında bir şiir de okundu.
Bu anlamlı etkinlik, Tarsus’un turizm potansiyelini ön plana çıkararak, bölgenin kültürel zenginliklerini daha geniş kitlelere tanıtmayı amaçladı. Katılımcılar, etkinlik sonrasında memnuniyetle ayrıldılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster