Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 26 Ekim 2023 128 Görüntüleme

Tarsus’ta Anaokulu Öğrencileri, Cumhuriyetin 100. Yılını Coşkuyla Kutladı

Tarsus Kaymakamlığı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri çerçevesinde muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Tarsus’ta bulunan tüm anaokulu öğrencileri, Cumhuriyet Yürüyüşü’nde bir araya geldi.

Etkinlik, Tarsus Ülker Aydın Erinç Evinden başlayarak Atatürk Gösteri Merkezi’nde sona erdi. Anaokulu öğrencileri, coşkuyla bu özel yürüyüşe katıldılar ve renkli kostümleriyle şehirlerinin sokaklarını süslediler.

Atatürk Gösteri Merkezi’nde, anaokulu öğrencileri tarafından büyüleyici gösteriler ve etkinlikler düzenlendi. Bu etkinlikler, Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizi kurduğu bu anlamlı yıla olan saygılarını ve minnettarlıklarını ifade ettiler. Küçük öğrenciler, şarkılar söyleyerek, danslar sergileyerek ve gösterilerle Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster