Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 7 Haziran 2024 78 Görüntüleme

Tarsus’ta Alzheimer Farkındalık Konseri “Sen de Unutma Beni”

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu tarafından düzenlenen “Sen de Unutma Beni” konseri, Tarsus Belediye Nikah Salonu’nda büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Güvenç, Tarsus Müze Müdürü Doğukan Alper, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, hasta ve hasta yakınları ile sanatseverler katıldı.


Unutulmayan Nağmeler Korosu, Şef Hasan Basri Üstün yönetiminde sahne alarak birbirinden duygusal ve hareketli eserlerle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Koronun performansı, dinleyicilerden alkış aldı. Duygusal anların yaşandığı konserde, Alzheimer hastalarının ve yakınlarının moral bulması amaçlandı.
Konser, Alzheimer hastalarının ve ailelerinin yalnız olmadığını hissetmelerini sağladı ve unutulmayacak bir anı olarak hafızalarda yer aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster