İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 18 Ağustos 2023 77 Görüntüleme

TARSUS’TA 40 YILLIK SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU

KIRSAL MAHALLELERDE YENİ YOL AÇMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediyesi, Topaklı Mahallesi’nde 40 yıldır kapalı olan yolu açarak vatandaşların büyük beğenisini kazanıyor. Topaklı Mahallesi’nin köy mezarlığına erişimini zorlaştıran ve bölgede tarım faaliyeti yürüten vatandaşların ulaşımını engelleyen yol sorununun çözümü için Tarsus Belediyesi, 450 metre uzunluğunda yol açma çalışmalarını başlattı.

 Tarsus Belediyesi, Topaklı Mahallesi’nde 40 yıl boyunca ulaşıma kapalı kalan yolu açmak üzere çalışmaları başlattı. Mahalle sakinlerinin köy mezarlığına erişimini kolaylaştırmak ve bölgede tarım yapan vatandaşların ulaşımını sağlamak amacıyla 450 metrelik yol açma çalışmaları devam ediyor. Yıllar önce kullanılan ancak zamanla kapanan patika yol, Tarsus Belediyesi’nin öncülüğünde tekrar hayata geçiriliyor. Bu girişim sayesinde çiftçiler artık araçlarıyla bölgeye ulaşabilecek, vatandaşlar ise güvenli ve rahat bir şekilde tarım yapmanın yanı sıra mezarlığa da ulaşabilecekler.

MEZARLIĞA ULAŞIM KOLAYLAŞTI, ÇİFTÇİLERE DE RAHATLIK SAĞLANDI

Mahalle sakinleri ve çiftçiler, uzun yıllar sonra tekrar araçlarıyla bu yolu kullanmanın mutluluğunu yaşıyor. Mezarlık ziyaretleri daha düzenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek, tarım ürünlerinin taşınması sırasında yaşanan zorluklar azalacak. Topaklı Mahallesi Muhtarı Cumali Kılınç, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederek, mahalle sakinlerinin ve çiftçilerin adına duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

“KÖYÜMÜZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Topaklı Mahalle Muhtarı, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a duyduğu memnuniyeti dile getirerek uzun süredir beklenen hizmetin mahalle sakinleri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Muhtar Kılınç, “Tarsus Belediye Başkanı Doktor Haluk Bozdoğan’ın yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Köyümüzün 40 yıldır açılmayan mezarlık yoluydu. Burada çiftçilik yapanlar, tarlaları sürenlere kolaylık oldu. Ne zaman talep etsek hemen koştular. Çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster