İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Spor, Tarsus 23 Nisan 2024 13 Görüntüleme

Tarsus’ta 23 Nisan Kutlamaları “Küçükler Atletizm Yarışması Ödül Töreni”

Tarsus Şehir Stadyumu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen “Küçükler Atletizm Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Törene, Tarsus İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, geleceğin teminatı olan sevgili çocukların bayramını en içten dileklerle kutladı. Akyüz, ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü de anarak, bu önemli günleri birlikte kutlama fırsatı bulduklarını belirtti.

Öğrencilere ödüllerini takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ise sporun ve rekabetin çocukların gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Ödül alan öğrencilere başarılarının devamını dileyerek, sporun yanı sıra eğitimin de önemine vurgu yaptı.

Törende, veliler de çocuklarının başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, onların spor ve eğitimdeki başarılarını destekleyeceklerini ifade ettiler.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster