Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 18 Eylül 2024 7 Görüntüleme

Tarsuslu Sporcu “Gamze Altun Türkiye Şampiyonu Oldu”

Tarsuslu Sporculardan Büyük Başarı. 11-15 Eylül 2024 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen BÜYÜKLER Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda, Tarsuslu sporcular büyük başarılara imza attı. Tarsuslu sporcumuz Gamze Altun, 45 kg sikletinde Türkiye Şampiyonu oldu

Bayanlarda Şahmeran Halter Spor Kulübü, takım halinde Türkiye 4.’sü olurken, erkeklerde Tarsus Gençlik Spor Kulübü takım halinde Türkiye 5.’si olarak iki kupa ile Tarsus’a döndü.
Mersin Halter İl Temsilcisi ve Antrenör İsa Makal, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, “Bu senenin son kulüpler şampiyonasıydı ve 2024 yılını toplam 6 kupa ile kapatıyoruz.
Emeği geçen, beni gururlandıran sporcularımıza ve yardımcı antrenörüm Ali Ambar’a çok teşekkür ediyorum. Başarılarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Milli Tekvandoculardan 7 Madalya

Milli Tekvandoculardan 7 Madalya

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster