Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 16 Mayıs 2024 78 Görüntüleme

TARSUSLU ŞAMPİYONLARIMIZDAN KAYMAKAM’A ZİYARET

Uluslararası şampiyonalarda dereceye giren Tarsuslu Şampiyon öğrencilerimiz ,Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ü ziyaret Etti

Bilek Güreşi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında dereceye giren Tarsuslu sporcular Samet Nas, Asude Kök ve Yusuf Altundal da Kaymakam Mehmet Ali Akyüz’ü ziyaret etti. Kaymakam Akyüz, bu genç sporcuları uluslararası arenada elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederek onlara da hediyeler takdim etti. Bu ziyaretlerde İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Mehmet Öztürk ve sporcuların antrenörü Ahmet Özküylü de sporculara eşlik etti.

Ardından, Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda dünya birincisi olan Çukurova Sanayi Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Ömer Erken, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ü makamında ziyaret etti. Kaymakam Akyüz, genç öğrenciyi büyük başarısından dolayı tebrik ederek bir hediye takdim etti. Ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve Çukurova Sanayi Ortaokulu Müdürü Aybüke Tanrıverdi de hazır bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster