Ana Sayfa Eğitim, Gündem 21 Ekim 2024 4 Görüntüleme

Tarsuslu Öğrenciler Türkiye Zeka Oyunları Yarışmasında İlk 100’e Girdi

Tarsus’ta eğitim gören iki öğrenci, Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen 29. Zeka Oyunları Yarışması’nda büyük bir başarıya imza attı

Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi (Tarsus BİLSEM) ile Çukurova Kavram Koleji 3. sınıf öğrencisi Elif Eylül Kılıç ve Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi (Tarsus BİLSEM) ile Borsa İstanbul İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Fatma Belinay Can, yarışmanın ön eleme ve yarı final aşamalarını başarıyla geçerek Türkiye geneli minikler kategorisinde ilk 100’e girmeyi başardı.

Öğrenciler, bu kapsamda Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) düzenlenen final sınavına katılarak Başarı Belgesi almaya hak kazandı.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, öğrencilerin elde ettiği başarıyı şu sözlerle kutladı: “Bütün öğrencilerimizin gösterdiği azim, öğrenme tutkusu ve başarılarıyla gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Teşekkürler ve tebrikler Elif Eylül Kılıç, teşekkürler ve tebrikler Fatma Belinay Can.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster