Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 8 Ekim 2024 17 Görüntüleme

Tarsuslu Hafızlara Moral ve Motivasyon Kampı Düzenlendi

Tarsus Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi gören öğrenciler, moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen bir kampa katıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen kamp, Silifke Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kampı’nda yapıldı.

Üçelif ve Taşçılı Kur’an kurslarında eğitim gören hafızlık öğrencileri, öğreticileriyle birlikte katıldıkları kampta hem sosyal aktivitelerle keyifli zaman geçirdi hem de farklı konularda farkındalık kazandı.

Öğrenciler, yoğun eğitim süreçlerinden bir nebze uzaklaşarak, duyuşsal, bilişsel ve psiko-motor gelişimlerine katkı sağlayan bu etkinlikte motive olduklarını ifade ettiler.

Müftülük yetkilileri, bu tür faaliyetlerin hafızlık eğitimindeki öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak açısından önemli olduğunu vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster