Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 5 Eylül 2024 9 Görüntüleme

Tarsuslu Genç Sporcu Yağmur DEDECAN, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Tarsuslu genç sporcu Yağmur Dedecan, Malatya’dan Tarsus’a dönerken ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kırçiçekleri Spor Kulübü’nün başarılı cirit atma sporcusu olan Yağmur Dedecan, yerel ve ulusal çapta elde ettiği başarılarla tanınıyordu.
Eğitim hayatında da başarılı bir öğrenci olan Dedecan, parlak bir geleceğin kapılarını aralamaya hazırlanıyordu. Kazanın ardından bölgede büyük üzüntü yaşanırken, Dedecan’ın ailesi, arkadaşları ve spor camiası derin bir yasa boğuldu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Halkı ve Tarsus halkı, genç sporcunun anısını yaşatmak için sosyal medyada başsağlığı mesajları yayımladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster