Ana Sayfa Gündem, Kadın, Son Dakika, Spor, Tarsus 17 Temmuz 2024 40 Görüntüleme

Tarsuslu Elif Sarı Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

Tebrikler. Tarsuslu Elif Sarı Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı…
Sivas’ta düzenlenen Sıla Medine Kavurat Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. 33 kg minik kızlar kategorisinde Türkiye genelinden gelen yetenekli sporcular arasında yer alan Tarsuslu Elif SARI, gösterdiği üstün performansla Türkiye üçüncüsü oldu.
Başarılarıyla dikkat çeken Tarsuslu genç sporcu Elif Sarı ve antrenörü Ramazan Yıldırım, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk tarafından tebrik ve taktir edildi.
Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk, Tarsuslu genç sporcu Elif SARI’yı, Antrenörü Ramazan Yıldırım’ı ve emeği geçen herkese teşekkür ederek tebrik etti. İlçe Müdürü Öztürk Elif Sarı’nın gösterdiği üstün performansı ve emeği geçenlerin emeklerini takdirle karşıladığının altını çizerek, Tarsus’un gururu olduklarını belirtti. Başarılarının devamını diledi. Gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancını dile getirdi.
Elif SARI, başarılarına yeni hedefler ekleyerek, Taekwondo kariyerinde ilerlemeyi ve Mersin ve Tarsus’u temsil etmeyi hedefliyor. Bizde Akkoza yazı Ailesi Olarak Tarsuslu Genç Sporcumuza Başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster