İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 25 Nisan 2024 12 Görüntüleme

“Tarsusi Sohbetler” Programı Turizm Sektörüne Işık Tuttu

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen “Tarsusi Sohbetler” programı, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Tarsus Müzesi’nde gerçekleşti

Programın koordinatörlüğünü Ahu Erpehlivan yaparken, moderatörlüğünü ise Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin üstlendi.
Onuncu kez düzenlenen programın bu haftaki oturumunda, öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler ve sektör temsilcileri de yer aldı. “Turizm Sektörünün Geleceği” başlığı altında gerçekleştirilen oturumda, Ashabı Kehf Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelindi.


Programa konuk olarak katılan uzmanlar arasında Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Atasoy, Midpoint Koordinatör Şef Mehmet Salih Sancar, aşçı Fahrettin Özçelik, yiyecek içecek alan şefi İlter Deveci, konaklama ve seyahat alan şefi Ali Zeytin, Happy Moons Executive Chef Murat Bensol, Midpoints Sous Chef Muhittin Özcan, Mersin Aşçılar Dernek Başkanı Musa Güvençli, Elif Hatun Konağı Müdürü Yeşim Sancaktar İçgören, yiyecek içecek öğretmeni Mustafa Keçeli, Zorbaz Otel Müdürü Mustafa Toyguş, Tarsusi Serpil Cafe İşletme Sahibi Serpil Demir, Tarsus Müze Müdürü Doğukan Bekir Alper, Ashabı Kehf Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Erhan Bozkurt ve Konaklama ve Seyahat Öğretmeni Berkay Serpin bulunmaktaydı.


Program sonunda Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin tarafından katılımcılara, Katılım Belgesi, Plaket ve Öykülerle Tarsus kitabı takdim edildi.
Katılımcılar, turizm sektöründeki gelişmeleri, gelecek trendlerini ve öğrencilerin mesleki yönelimlerini ele aldıkları verimli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster