İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 13 Şubat 2023 237 Görüntüleme

TARSUS YENİDEN REFAH PARTİSİNDE ‘ MUSTAFA AVCI’ MERSİN İL YÖNETİMİNE, ‘DURAN ALİ ERKEK’ ise TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANDI.

Türkiye siyasetinin 4. yaşındaki partisi Yeniden Refah Partisi, kuruluşundan itibaren kısa bir sürede Türkiye genelinde Türkiye’nin en hızlı teşkilatlanan siyasi partilerinden biri olarak ve geçtiğimiz günlerde Türk siyasi tarihinin en yoğun katılımlarından biri ile düzenlediği 2’inci Olağan Büyük Kongresi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Kongre sonucunda Tarsus’ta ise Mustafa AVCI Yeniden Refah Partisi Mersin il Yönetimine geçti. Tarsus İlçe Başkanlığına ise Duran Ali ERKEK atanarak Yeniden Refah Partisi Tarsus İlçe Başkanı oldu.
Mustafa Avcı : ”Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerimizde halkımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Mersin il yöneticisi olarak da an itibariyle, “Burada Gelecek Var” diyerek tüm ilçe başkanlıklarımız ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster