Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 20 Ağustos 2024 22 Görüntüleme

Tarsus Umut Kervanı’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Tarsus’ta faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor

Son olarak, dernek tarafından hayırseverlerin bağışladığı adaklık kurbanlar, ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et yardımı olarak ulaştırıldı.

Tarsus Umut Kervanı Derneği, şehirdeki yardıma muhtaç aileler ile hayırseverler arasında köprü olma görevini sürdürüyor. Dernek, düzenli olarak gerçekleştirdiği yardımlarla birçok ailenin temel ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sağlıyor. Son olarak yapılan kırmızı et yardımı da, bölgedeki birçok aileye umut oldu.

Tarsus Umut Kervanı Derneği Başkanı Ziya Bayık, kırmızı et yardımıyla ilgili yaptığı açıklamada, hayırseverlerin bağışladığı adaklık kurbanların, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını belirtti. Başkan Ziya Bayık, bu yardımların, ailelerin sofralarına katkı sunduğunu vurgularken, hayırseverlere teşekkür etti. “Bu tür yardımlar, toplumumuzdaki yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiriyor,” diyen Ziya Bayık, Tarsus Umut Kervanı olarak bu tür faaliyetlere devam edeceklerini ifade etti.

Tarsus Umut Kervanı, bundan sonra da benzer yardımlarla daha fazla aileye ulaşmayı hedefliyor. Dernek yetkilileri, Tarsus’taki yardıma muhtaç ailelerin yanında olmayı sürdüreceğini belirtiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster