İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yazarlar 17.01.2024 40 Görüntüleme

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can Külahlı, Kaymakam Kadir Sertel Otcu’yu Ziyaret Etti

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can Külahlı, beraberindeki Ocak yöneticileriyle birlikte Tarsus İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otçu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından hazırlanan “16 Türk Devletlerine Zamanda Yolculuk” kitabı, “ODAK”, “UZEM”, “Türk Dünyası Masalları” ve “Ocak Ayı Milli Savunma Sanayimiz” başlıklı dergiler hediye edildi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Muhittin Can Külahlı, “Ocak yöneticilerimizle birlikte Tarsus İlçe Kaymakamı Sayın Kadir Sertel Otçu’yu makamında ziyaret ederek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan kitap ve dergi hediyelerimizi takdim ettik. Kıymetli Kaymakamımıza gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster