Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 15 Temmuz 2024 35 Görüntüleme

Tarsus Ülkü Ocakları “14. Geleneksel Ülkü Çiçekleri Mezuniyet Töreni” Düzenlendi

Tarsus Ülkü Ocakları, bu yaz da geleneksel yaz okulu olan Ülkü Çiçekleri Yaz Okulu’nun 14. sezonunu başarıyla tamamladı. 14. Geleneksel Ülkü Çiçekleri Mezuniyet Töreni, büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine katılanlar arasında önceki dönem Ülkü Ocakları başkanları, ocak yöneticileri, alanında uzman öğretmenler, veliler ve misafirler yer aldı. Tarsus Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Muhittin Can Külahlı, törende yaptığı konuşmada, eğitim kampının başarıyla tamamlanmasından duyduğu gururu ve mutluluğu dile getirdi. Külahlı, konuşmasında şunları söyledi: “Tarsus Ülkü Ocaklarımız tarafından düzenlenen14.Geleneksel Ülkü Çiçekleri Mezuniyet Törenimizde bizleri yalnız bırakmayan Önceki Dönem Ülkü Ocakları Başkanlarımız, Ocak yöneticilerimiz, Alanında uzman Öğretmenlerimiz, kıymetli velilerimiz ve misafirlerimiz ile kampımızı tamamlamış olmanın gururunu yaşıyoruz.


Eğitim kampımız boyunca, Ülkü Çiçeklerimizin yetişmesinde büyük emekleri olan ve çocuklarımızı ilmek ilmek işleyen kıymetli öğretmenlerimize, Ocak yöneticilerimize ve görevli olan tüm gönüldaşlarımıza da ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Var Olsun Türk Gençliği! Yaşasın Ülkü Ocakları!”

Mezuniyet töreni, öğrencilerin gösterileri ve sertifika takdimi ile sona erdi. Veliler ve katılımcılar, çocuklarının başarılarını kutlarken, Tarsus Ülkü Ocakları’nın bu tür eğitim faaliyetlerine devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster