Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 7 Ağustos 2024 17 Görüntüleme

TARSUS ULAŞ MAHALLESİ’NDE ‘KÖY BİZİM ŞENLİK BİZİM’ HEYECANI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinliği Tarsus’a bağlı Ulaş Mahallesi’nde büyük coşku ile gerçekleştirildi.

Mahalle meydanında tertip edilen programa Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen ile Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Can İlk, Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Doğan, Belediyelerin Birim Amirleri, muhtarlar, mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk katılım sağladı.

Hareketli müzik eşliğinde başlayan programda sandalye kapma, halat çekme, yüz boyama ve diğer geleneksel oyunlar oynanırken, drama atölye çalışması da düzenlendi.

Ulaş Mahallesi Muhtarı Mahperiye Apaydın, “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinliğine ev sahibi yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydederek, “Çocuklarımız doyasıya eğlenme şansı buldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Ali Boltaç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan ise “Uyumla ve memnuniyetle Belediyelerimiz çalışıyor. Altyapı çalışmalarının yanı sıra kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik etkinliklerde yapıyoruz.

Aynı burada olduğu gibi. Sevgili çocuklar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer amcanız ve Tarsus Belediye Başkanımız Ali Boltaç ağabeyiniz sizleri çok seviyor. Başkanlarımızın, her zaman sizlerin, annelerinizin ve babalarınızın yanında olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Hepinize güzel eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Etkinliklerde çocuklara ikramlıklar dağıtılırken, çeşitli hediyelerde armağan edildi. Ayrıca üstü açık otobüste müzik eşliğinde mahalle içerisinde tur atıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster