İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Magazin, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 3 Ekim 2023 125 Görüntüleme

TARSUS TÜRK SANAT MUSİKİSİ DERNEĞİ MUHTEŞEM BİR AÇILIŞLA YENİ SEZONA “MERHABA” DEDİ

Tarsus, 2 Ekim 2023 – Tarsus Türk Sanat Musikisi Derneği, Yeni sezonuna büyüleyici bir açılış yaparak başladı. Pazartesi akşamı saat 19:00’da Tarsus Nikah Salonu altında gerçekleşen etkinliğe yoğun bir katılım sağlandı.

Sezon açılışında, katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu ve katılımcılar güzel bir akşamın keyfini çıkardılar. Tarsus Türk Sanat Musikisi Derneği Şefi Mahmut Atdağ liderliğinde, yeni sezonun açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.Açılışa, Tarsus’un tanınmış isimleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve birçok sanatsever de katılarak geceye renk kattılar.
Tarsus Türk Sanat Musikisi Derneği’nin bu muhteşem sezon açılışı, sanat ve müziğin bir araya geldiği unutulmaz bir gece olarak hafızalarda yer edeceğe benziyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster