Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 12 Ekim 2023 120 Görüntüleme

TARSUS TURİZM ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediyesi, Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Turizm ve Tanıtım Derneği (TARTUD) ve Tarsus Yöresel Yemek Kültür Araştırma ve Tanıtma Merkezi Derneği ( TURUNÇ) işbirliği ile Tarsus Gözlükule Araştırma Merkezi’nde Tarsus Turizm Çalıştayı düzenlendi
Kısa bir tanıtım videosu ile başlayan Tarsus Turizm Çalıştayı, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Çapar, Tartud Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören ve Mersin Üniversitesi Prof. Dr. Göknil Nur Koçak’ın günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalarının ardından, Tarsus’un yöresel lezzetlerinin de katılımcılara ikram edildiği toplantı salonuna geçildi ve çalıştay çalışmaları başladı.
Açılış konuşmaları ve bilgilendirme sunumunun ardından başlayan çalıştay toplantısı 3 oturumda gerçekleştirilecek.
Oturumda çalıştay gruplarının konuları ise şöyle :
1. ve 2. Oturum: İnanç Turizmi, Eğlence Turizmi, Kültür Turizmi, Gastronomi ve Alternatif Turizmi
3. Oturum: Çalışma Gruplarının Sonuç Değerlendirilmesi
Son olarak ta Grupların Sonuç Değerlendirmesi paneli gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster