Ana Sayfa Gündem, Tarsus 23 Ekim 2024 2 Görüntüleme

Tarsus TSO’da Tarsus Festivali Hazırlıkları Değerlendirildi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 5, 6 ve 10. Meslek Komitesi, yaklaşan Tarsus Festivali öncesi son hazırlıkları değerlendirmek amacıyla festival yürütme kurulu yöneticileriyle bir araya geldi

Tarsus TSO’da gerçekleşen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Bengi İspir Özdülger, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serdal Gökayaz, TADEKA Yöneticisi Ali Cerrahoğlu, esnaf oda başkanları, Tarsus TSO Yönetim Kurulu üyeleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi yöneticileri katıldı.

Toplantıda, festivalin en iyi şekilde organize edilmesi ve katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunulması amacıyla çeşitli görüş ve öneriler değerlendirildi. Festivale ev sahipliği yapacak olan Tarsus’un, hem yerel halk hem de ziyaretçiler için en güzel şekilde hazırlanması hedeflenirken, güç birliği mesajı ön plana çıktı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

“Musalla Gücü  Şampiyon”

“Musalla Gücü Şampiyon”

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster