Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 27 Ekim 2023 107 Görüntüleme

Tarsus TSO Meclisinde ”Cumhuriyet” Vurgusu

Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’nın başkanlığında yapılan toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı

Günün anlam ve önemine dair konuşmalar ve Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında 28-29 Ekim günlerinde yapılacak etkinliklerle ilgili üyelere bilgi verilmesinin ardından diğer gündem konularına geçildi.


NUTUK ARMAĞAN EDİLDİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, aylık ve dönemsel faaliyet ve hedefler hakkında meclise bilgi vererek, Cumhuriyetin 100.Yılında da Tarsus’a değer katmaya devam edeceklerini belirtti. Kurdukları Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde gelinen durumu anlatan Başkan Koçak, OSB’nin Tarsus’a önemli katkı sağlayacağına dikkat çekerek, ‘’Tarsus’u büyütmeye, kalkındırmaya var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yeni istihdam alanları oluşturmak, üretimi artırmak, katma değerli üretimi teşvik etmek ve daha çok yatırımcı çekmek en öncelikli konularımız. İş birliğiyle Tarsus’u ileriye taşıma kararlılığı ve azmindeyiz. Tabii bir taraftan Tarsus’un tüm dinamiklerinin de gelişmelere hazır olması gerekiyor.’’ dedi.
Toplantı meclis üyelerinin Serbest Kürsüde sektörleriyle ilgili gündem konularını aktarması ve sorunlara dikkat çekmesi ile devam etti. Daha sonra Cumhuriyetin 100. Yılı kutlanarak üyelere Nutuk, Atatürk ve Cumhuriyeti kitapları armağan edildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster