Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus 30 Mayıs 2024 50 Görüntüleme

Tarsus TSO Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Mayıs ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’nın başkanlığında gerçekleştirildi

Toplantıya konuk olarak katılan Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, üniversitenin büyüme süreci ve iş dünyası ile olası işbirlikleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıda, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, yürüttükleri çalışmalar ve stratejik hedefler konusunda gelinen son durumu aktardı. Koçak, özellikle üniversite ve sanayi işbirliği noktasında planladıkları projelere değindi.

Rektör Prof. Dr. Orhan Aydın, Tarsus Üniversitesi’nin 6 yıllık büyüme serüvenini anlatarak, ortak çalışma ve projeler için işbirliğine açık olduklarını vurguladı. “İşbirliğine hazırız” diyen Aydın, iş dünyasının taleplerine cevap verebilecek, teknoloji odaklı bir yapı ile üniversiteyi daha da geliştirmeyi hedeflediklerini ve bu kapsamda kent için tüm dinamiklerle birlikte çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Toplantının ilerleyen bölümünde, meclis üyeleri serbest kürsüde söz alarak iş dünyasının beklentilerini ve bölge ile sektörlerdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Toplantı, Tarsus’un ekonomik ve sosyal gelişimi için önemli adımlar atılması gerektiği yönünde yapılan değerlendirmelerle sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster