Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 19 Temmuz 2024 39 Görüntüleme

Tarsus Tenis Kulübü Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Tarsus Tenis Kulübü’nün Genel Kurul Toplantısı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi

Divan Başkanlığını Cumali Yağcı’nın yaptığı toplantıya, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Başkan Yardımcıları Fuat Togo ve Ferit Çetiner ile kulüp üyeleri katılım sağladı.

Toplantı, kulüp faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik planların ele alınması amacıyla düzenlendi. Divan Başkanı Cumali Yağcı, toplantının açılış konuşmasında kulübün bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalara değindi ve tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti.Genel Kurul Toplantısı, katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmasının ardından sona erdi. Toplantının ardından yapılan açıklamada, kulüp yönetimi, toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ederek, alınan kararların Tarsus Tenis Kulübü’ne hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster