Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Sağlık, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 10 Haziran 2023 115 Görüntüleme

TARSUS SU PARK AÇILDI

Akkoza Mikrofonlarımıza Konuşan Havuz Müdürü Gani Nazılıgül ; Bu yıl da geleneksel olarak Tarsus halkına hizmet etmek için heyecan içerisindeyiz. Yarın sabah başlıyoruz ve önceki yıllardaki gibi haftada 7 gün hizmet vereceğiz.
Pazartesi günleri karma günümüz olacak, Salı günü kadınlara özel günümüz, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri karma günlerimiz, Cumartesi günü ailelere hizmet vereceğimiz gün olacak. Pazar günleri ise yine karma günümüz olarak hizmet vereceğiz. İçerideki saatlerimiz 11.30 ile 16.00 arası olacak, hafta sonları ise 16.30 ile 22.00 arası hizmette olacağız dedi.
Sözlerine Bu arada yüzme kurslarımız da devam edecek diyerek devam eden Nazlıgül ; Her sene olduğu gibi sloganımız “7’den 70’e herkese yüzme öğretmek” olacak. Yüzme kurslarında hafta içi 5 gün, sabah 8.30 ve 9.15 saatlerinde birer seans, öğleden sonra ise 17.30 ve 18.15 saatleri arasında birer seans düzenlenecek.
Kurs ücretleri ekonomik şartlar göz önünde bulundurularak belirlendi. Kurs ücreti 600 TL olarak belirlendi ve saatlik ücretimiz 40 TL’ye denk geliyor. 15 çalışma yapacağımızı düşünerek 3 hafta boyunca hafta içi 6 gün bireysel giriş 75 TL, Pazar günleri ise 100 TL olarak belirlendi dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster