Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 13 Haziran 2024 47 Görüntüleme

Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi Yıl Sonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Gençlik Kampı’nda, Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri yıl sonu toplantısı düzenlendi. Toplantıya Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz de katılım sağladı.

Toplantıda, ilçede görev yapan psikolojik danışman ve rehber öğretmenler, alanında uzman akademisyen ve eğitmenler tarafından yürütülen Mesleki Gelişim Atölyeleri çalışmalarında bir araya geldi. Bu atölye çalışmaları, katılımcıların kişisel ve mesleki olarak kendilerini çağdaş gelişmeler ışığında geliştirmelerine imkan sundu.

Programın sonunda, Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, atölye çalışmalarına katılanlara hediyelerini ve teşekkür belgelerini takdim etti. Kaymakam Akyüz, konuşmasında eğitim ve rehberlik alanındaki emeklerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin mesleki gelişime önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Toplantı, katılımcıların memnuniyetlerini ifade etmeleri ve gelecekte benzer çalışmaların devam etmesi temennileri ile sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Carettalar Galibiyete Doymuyor

Carettalar Galibiyete Doymuyor

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster