Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 23 Haziran 2023 158 Görüntüleme

Tarsus Ötüken Vadisi Parkı Cazibesini Yitiriyor “MAHALLE SAKİNLERİ YETKİLİLERDEN YARDIM İSTİYOR”

Tarsus Ülküköy Altaylılar Mahallesi’nde bulunan Ötüken Vadisi Parkı, son günlerde cazibesini yitiriyor.

Akkoza Medya WhatsApp ihbar hattımıza konuyla ilgili çok sayıda şikayetler geliyor.Mahalle sakinleri, Tarsus Ötüken Vadisi Parkı’nda yaşananları endişeyle anlatıyor. Ötüken Vadisi Parkı, önceleri gündüz ve akşamları ailelerin en nezih parklarından biriydi. Ancak güvenlik görevlilerinin gitmesiyle birlikte parkın durumu değişti.

İhbar hattımıza gelen şikayetlere göre parkta uygunsuz davranışlar, gece 12’den sonra alkol ve madde kullanımı gibi sorunlar ortaya çıkmış durumda olduğu iddia ediliyor. Ayrıca çevredeki binalarda yaşayan insanlar da bu durumdan rahatsızlık duyduklarını anlatıyor.


Yine ihbar hattımıza gelen bir mesajda, Bir mahalle sakini, “Ötüken Parkı’nda yürüyüş yapıyorum, artık arabalar bile içeriye giriyor, motorlar vızır vızır geçiyor. Çocuklarımızın ezilmeden güvende olmaları için yetkililere başvurmanızı istiyorum. Gençlerin uygunsuz hareketlerini görüyoruz” şeklinde açıklamalarda bulunuyor.

Akkoza Medya ihbar hattına gelen bir diğer şikayette ise , Emniyet görevlileri polisler geliyor, ancak gittiklerinde, sorunların devam ettiği ifade edildi. Mahalle sakinleri yetkililerden acilen yardım talep ediyor.

Tarsus’un en nezih parklarından biri olan Ötüken Parkı, mevcut durumda cazibesini yitirme tehlikesiyle karşı karşıya. Güvenlik görevlilerinin bulunduğu dönemde parkta piknikler, doğum günü kutlamaları ve dış çekimler yapılırken, şimdi ise insanlar parka girmekten korkuyorlar.

Mahalle sakinleri, konuyla ilgili yetkililerden derhal yardım talep ediyor ve parkın cazibesini yitirmemesi için önlem alınmasını dile getiriyorlar.

Akkoza Medya Olarak Konunun Yakın Takipçisi Olacağız ve gelişmeleri sizlere tüm detayları ile aktaracağız. Sorunun çözülmesi için elimizden geleni yapacağız.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster