İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 5 Aralık 2022 375 Görüntüleme

TARSUS ÖTÜKEN VADİ PARK’TA OTURMA GRUBU YAKILARAK ZARAR VERİLDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan ve vatandaşların hizmetine sunulan ortak kullanım alanlarında vandal saldırılar sürüyor.

Tarsus Altaylılar Mahallesi’nde ki Ötüken Vadi Park’ta yer alan oturma grubu, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılarak zarar verildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda bakıma alınarak sulama ve elektrik altyapısı yenilenen, bunun yanı sıra diğer eklentilerinde de yenilikler yapılarak vatandaşın hizmetine sunulan Ötüken Vadi Park içerisinde ekili süs bitkilerinin yerinden sökülerek, oturma grubunda yer alan masanın üzerinde yakıldığı tespit edildi. Yakılan ateş nedeniyle masa zarar gördü.

Geride kalan günlerde de Tarsus Kültür Park ve Berdan Barajı mesire alanı bölgesinde bulunan tuvaletlerde de zarar verme ve hırsızlık olayları gerçekleşmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster