İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 12 Ekim 2022 298 Görüntüleme

TARSUS OTİZM DERNEĞİ +1 Cafe ATÖLYESİNİ YERİNDE İNCELEDİK.

Tarsus Otizm Derneği’nin haftada bir gün, her çarşamba gerçekleştirdiği Atölye çalışmalarını Akkoza Medya Grubu olarak yerinde inceledik.
Tamamı Gönüllü Öğretmenler ile Özel gereksinimli bireylere ve ailelerine Tarsus Otizm Derneği Tarafından Boyama, Resim Yapma, Kokulu Taş Boyama, Yumurta Kabuklarından Kuklalar, oyun hamuru ile yaratıcı çalışmalar, drama ve sohbet etkinlikler sunuyorlar.
Dernek Başkanı Sn Fatih Düzenli en büyük ihtiyaçlarının Tarsus’a geniş kapsamlı bir gündüz bakım evinin yapılması olduğunu dile getiren Düzenli özel gereksinimli bireylerin aileleri için bunun çok önem arz ettiğini vurguladı.
Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ise her zaman derneğimizin yanında olduğunu ve projelerde destek olduklarını bildirdi.
Haberin Canlı Yayını İzlemek için link https://www.facebook.com/AkkozaMedya/videos/5513625875354022
Not Özel Çekim Yaptığımız Atölyenin Videosu Önümüzdeki Günlerde YouTube Akkoza Medya Kanalında yayında olacak.
Yalnız değilsiniz, Akkoza her zaman yanınız da
Takip Et – Abone Ol – Destek Ol
Bültenlerinizi bize ulaştırın yayınlayalım : akkozamedya@hotmail.com – www.akkozagazetesi.com
WhatsApp İhbar hattı https://wa.me/905442859393

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster