İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Son Dakika, Tarsus, Teknoloji, Yaşam 9 Aralık 2022 287 Görüntüleme

‘’TARSUS NEDEN İL OLMALI’’ Konulu TARSUS FOTOĞRAFÇILAR MARATONU BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI.

84 Bin TL’lik FOTOĞRAF YARIŞMASINA, EKİBİMİZDEN Erdal ALAKAŞ’ta katılıyor.
’TARSUS NEDEN İL OLMALI’’ Konulu TARSUS FOTOĞRAFÇILAR MARATONU BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI.
Ekibimizden Rejisörümüz Erdal Alakaş’ta yarışmaya 97 numaralı kaydıyla katıldı.
Tarsus Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ,’’Tarsus Neden İl Olmalı’’ konulu fotoğraf yarışması, Tarsus Fotoğrafçılar Maratonu ,kayıt ve fotoğraf çekimi 9.Aralık ( Bugün ) saat 08.00 itibariyle başladı.
Yarışmanın kuralları ise şöyle belirtilmiştir; Yarışmaya gönderilen fotoğrafların Tarsus İlçe sınırı içinde ve 9-10-11 Aralık tarihlerinde çekilmiş olması zorunluluğu vardır. Her katılımcı en fazla 4 adet Dijital renkli veya siyah-beyaz eserle yarışmaya katılabilir.
Yarışmada ; 1.lik ödülü 20.000 tl ,2.lik ödülü 15.000 tl,3.lük ödülü 10.000 tl ve diğer verilen ödüllerle birlikte toplam olarak 84.000 tl ödül verilecektir.
Katılmak isteyenler için ;başvurular Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde yapılmaktadır. Kayıtlar 9-10-11 Aralıkta 3 gün boyunca devam edecektir.9 Aralık saat 08.00 de başlayan kayıt ve yarışma ,11.Aralık saat 19.00 ‘da son bulacaktır.
Birbirinden değerli Jüri üyesinin vermiş olduğu karar ile Yarışma sonucu 12 ve 14 Aralık ta açıklanacaktır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster