Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 20 Aralık 2023 54 Görüntüleme

TARSUS MÜZESİ’NDE MUHTEŞEM KONSER… DEVLET OPERA VE BALESİ SANATÇILARI SAHNEDE

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen etkileyici bir konser, Tarsus Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu.
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin seçkin sanatçıları sahne aldı.

Saat 14.00’te başlayan konserde, piyanoda Artem Reutov, soprano Melehat Yavuz, alto Dilara Yanar, tenor Ahmet Hakan Bölükbaşı ve bas Kazım Erdem Özdemir, sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Tarsus Müzesi’nin tarih kokan atmosferinde gerçekleşen konser, sanat ve kültürü bir araya getirerek izleyenlere unutulmaz bir deneyim yaşattı.


Sanatçıların muhteşem performansları, seyircileri duygusal bir yolculuğa çıkarırken, müzik ziyafeti Tarsus’un tarih dolu atmosferinde daha da özel bir hal aldı. Etkinliğe katılanlar, Devlet Opera ve Balesi’nin yetenekli sanatçıları tarafından seslendirilen klasik eserlerle büyülenirken, konserin mükemmel organizasyonu da takdir topladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster