İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 18 Aralık 2023 40 Görüntüleme

Tarsus Müzesi’nde Gerçekleşen Sanat Tarihi-IV Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Üniversitesi ve İçel Sanat Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Sanat Tarihi-IV etkinliği, sanat ve tarih meraklılarını buluşturarak Tarsus Müzesi’nde gerçekleşti. Çeşitli konuların değerli akademisyenler tarafından ele alındığı etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Etkinlik kapsamında gerçekleşen sunumlarla tarih ve sanat alanında önemli bilgilerin paylaşıldığını belirten Tarsus Müze Müdürü Doğukan Alper, “Müzemizin ev sahipliğinde, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle İçel Sanat Kulübü tarafından düzenlenen ‘4. Sanat Tarihi Günleri’ birbirinden değerli akademisyenlerimizin sunumlarıyla gerçekleşti. Katılımcılar, sanat ve tarihle ilgili zengin içerikli konferanslar eşliğinde bilgi dolu bir gün geçirdi.” dedi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın etkinliğe sağladığı destekle bir araya gelen değerli akademisyenlerin sunumları, sanat tarihine dair derinlemesine bir bakış açısı sunarken, katılımcılar da etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster