Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 17 Mayıs 2024 42 Görüntüleme

Tarsus Müze Müdürü Doğukan Bekir Alper’den Ali Mistilli İlkokulu’na Ziyaret

Tarsus Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi “Kurum Amirlerinin Okul Ziyaretleri” faaliyeti kapsamında Tarsus Müze Müdürü Doğukan Bekir Alper, Tarsus Ali Mistilli İlkokulu’nu ziyaret etti

Ziyaret sırasında öğrencilerle bir araya gelen Alper, öğrencilere müzecilik ve tarih bilinci hakkında bilgi verdi. Öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Alper, onların merak ettiği soruları yanıtladı ve tarih hakkında çeşitli bilgiler paylaştı. Tarsus Müze Müdürü Doğukan Bekir Alper, bu tür ziyaretlerin öğrencilerin tarih ve kültürel miras konusunda farkındalıklarını artırmada önemli rol oynadığını belirtti.

Tarsus Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi, kurum amirlerinin okulları ziyaret ederek öğrencilere rehberlik etmesini ve onların gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Proje kapsamında gerçekleşen bu tür ziyaretlerin, öğrencilerin eğitim hayatına olumlu etkiler yapması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster