Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 15 Ağustos 2024 45 Görüntüleme

Tarsus Müftülüğü’nden Mahmutağa ve Nemirli’ye Manevi Destek Ziyaretleri

Tarsus Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Merkezi, toplumun manevi değerlerine katkıda bulunmak amacıyla Mahmutağa ve Nemirli mahallelerinde anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi

Ziyaretler sırasında mahalle sakinlerinden hasta ve yaşlılar evlerinde ziyaret edilerek, onlara moral ve manevi destek verildi. Bu anlamlı buluşmalarda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından temin edilen Kur’an-ı Kerim’ler ziyaret edilen kişilere hediye edildi.Mahalle camilerinde düzenlenen programlarda ise Yaz Kur’an Kursuna katılan öğrencilere yönelik özel bir seminer gerçekleştirildi. “Mahremiyet Bilinci” ve “Teknoloji Bağımlılığı” konularının ele alındığı bu seminerlerde, öğrencilere hem dini hem de sosyal açıdan bilinçlendirici bilgiler verildi.

Bu kapsamlı ziyaret programında, Tarsus İlçe Vaizi Emine Can, Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Çakır ve çeşitli din görevlileri yer aldı. Program, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı ve mahalle sakinlerinin manevi hayatlarına önemli bir katkı sağladı.

Tarsus Müftülüğü, toplumun tüm kesimlerine ulaşarak dini rehberlik ve manevi destek faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster