İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 28 Şubat 2023 205 Görüntüleme

TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ANLAMLI DOKUNUŞ

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından Tarsus Müftülüğü tarafından başlatılan seferberlik devam ediyor.


Yüzlerce personeli ile deprem bölgelerinde yardım çalışmalarına aralıksız devam eden Tarsus Müftüsü Ali Can, yapılan yardımlarla deprem mağdurlarının yaralarını bir nebze de olsa gidermeye çalışıyor.


Afetzede çocukların yüzünün tebessüm etmesine neden olan yardımların yapıldığı yerlerden biri de Tarsus Müftülüğü Buharalı Abdullah Efendi Camii.


Depremden etkilenen ailelere, özellikle de çocuklara psiko-sosyal destek amaçlı çeşitli etkinliklerin yapıldığı Buharalı Abdullah Efendi Cami’nde çocuklara moral vermek ve onların içerisinde bulunduğu psikolojik tramvayı bir an önce atlatmalarını sağlamak amacıyla camiye davet ediliyor, toplu yemek ikramı yapılıyor ve çocuklara oyuncaklar hediye ediliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster