Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 25 Ocak 2023 172 Görüntüleme

Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nde Nikah Kıyanlara Çeyiz Seti Hediye

Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi (AGM) in en önemli projelerinden olan “Evliliğe İlk Adım Seminerleri” evliliğe adım atacak çiftlere sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda Kur’an ve sünnet ışığında bilgi vermek amacıyla “Evliliğe İlk Adım Seminerleri” düzenleniyor.


Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi Nikah bürosuna evlenmek için müracaat eden nişanlı çiftlere nikah öncesi alanında uzman personeller tarafından “Evliliğe İlk Adım Semineri” veriliyor.

Seminerlerini tamamlayan nişanlı çiftlere Aile ve Gençlik Merkezi Koordinatörü Vaiz Emine Can tarafından hazırlanan sertifikaları ve çeyiz setleri Tarsus Müftüsü Ali Can tarafından nikahları kıyılan çiftlere takdim ediliyor.


Proje kapsamında bugüne kadar 124 çift Tarsus Müftüsü Ali Can’ın ellerinden sertifika ve çeşitli hediyelerini aldılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster