Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam 13 Haziran 2023 102 Görüntüleme

Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nde “Hüsnühat Sergisi” Açıldı

Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nde sanat kurslarına giden öğrencilerin bir yıl boyunca yaptığı sanat çalışmaları sergiye dönüştü.

Aile ve Gençlik Merkezindeki sergi 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.Tarsus Müftülüğü tarafından 2021 yılında hizmete açılan, Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi, 5 farklı branşta verdiği sanat eğitimleri ile çok sayıda başarılı öğrenci yetiştirdi.


Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezinde 2022-2023 yılında da toplam 5 farklı branşta eğitimler verilirken, Hüsnühat kursunda yapılan 80 eser, sanatseverler için sergilenmeye başladı. Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Hüsnühat Kulübü öğrencilerinin akrilik boya ve kara kalem teknikleriyle hazırlanan sergisi 14 Haziran’ a kadar sanatseverlere açık olacak.


Tarsus Gençlik Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Müftüsü Ali Can, Halk Etiğim Müdürü Mehmet Gürsoy, Aile ve Gençlik Merkezi Koordinatörü Emine Can, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.


Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve Tarsus Müftüsü Ali Can, eserleri inceleyerek, kurs eğitmenlerinden bilgi aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster