Ana Sayfa Gündem, Tarsus 19 Temmuz 2024 34 Görüntüleme

Tarsus Kent Konseyi’nden Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şubesi’ne Ziyare

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Musa Ceylan ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Tarsus Şubesi’ni ziyaret etti

Ziyarette, ADD Başkanı Gökhan Arkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelinerek, Kent Konseyi ve kente dair yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından konuşan Tarsus Kent Konseyi Başkanı Musa Ceylan, “Misafirperverliklerinden dolayı Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sayın Gökhan Arkan ve kıymetli üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz,” dedi.

Toplantıda, Tarsus’un gelişimi ve geleceğine yönelik projeler üzerinde fikir alışverişi yapıldı. Her iki taraf da ortak çalışmalar ve işbirlikleri konusunda olumlu görüşlerini paylaştı. Bu ziyaret, kentteki sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğinin ve dayanışmanın güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster