Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 28 Temmuz 2023 105 Görüntüleme

Tarsus Kent Konseyi’nde “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Farkındalığı ve Afetlerde Risk Yönetimi” Semineri Düzenlendi

Tarsus Kent Konseyi, Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Kadın Koalisyonu, Kadına Özgürlük ve Eşitlik Derneği ( KÖDEV ) işbirliği ile ortaklaşa düzenlediğini “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Farkındalığı ve Afetlerde Risk Yönetimi” Eğitim programında bir çok Sivil Toplum Kuruluşları ve temsilcileri ile bir araya geldi.

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ayşegül Butcher düzenledikleri eğitim programı ile ilgili şunları söyledi: “Depremle birlikte farkettiğimiz ve yaşanacak diğer tüm afetlerde Kadın odaklı çalışmaların planlamasının öncesinde olması gerekliliği vurgusu yapılarak, strateji geliştirilmesi hususunda sivil dinamiklerin gücüne değinildi. Tarsus olarak kentimizin böyle bir eylem planının acilen oluşturulmasını diliyor, katılım sağlayan tüm üye Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve temsilcilerine yürekten teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster