İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus 11 Mart 2024 49 Görüntüleme

TARSUS KENT KONSEYİ’NDE KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Tarsus Belediyesi ve Tarsus Kent Konseyi işbirliğiyle,8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Tarsus Kent Konseyi Güner Baykal Toplantı Salonu’nda etkinlik düzenlendi.
Programın açılışında “Kadın Fotoğrafçılar Gözünden Kadınlarımız” adlı fotoğraf sunumu gerçekleştirildi. Fotoğraf sunumunun ardından ise yazar Gaye Boralıoğlu ile söyleşi ve imza töreni gerçekleştirildi. Boralıoğlu, katılımcılarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirerek, kadınların toplumdaki rolü ve önemi üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Etkinliğe destek veren kuruluşlar arasında Antik Sahaf Kitabevi ve Tarsus Fotoğraf Derneği de yer aldı.


Tarsus Belediyesi ve Tarsus Kent Konseyi, bu tür etkinliklerle kadınların toplumdaki rolünü vurgulamaya ve kadınların hak ettikleri değeri görmelerini sağlamaya devam edeceklerini belirtmiş oldu.
Tarsus’ta gerçekleşen bu etkinlik, kadınların gücünü ve önemini vurgulayan anlamlı bir organizasyon oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster