İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 104 Görüntüleme

TARSUS KENT KONSEYİ ;”KOMŞU KOMŞU BİZ GELDİK!”

Tarsus Kent Konseyi ,Tarsus ‘un köylerinde yaşayan depremzedelerimizi ziyaret etti.

Yapyıkları ziyaretlerle ilgili konsey yetkilileri şu açıklamayı yaptı;”Tarsus Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu Üyelerimiz köylerde bulunan depremzede ailelerimizi ziyarette bulundular. Böylesi zor günlerde sosyaleşmenin, komşuluk bağının insana ne denli iyi geldiğini, önemli bir destek olduğunu bir kez daha gösterdiler.

Aralarında topladıkları maddi destekle ailelerimizin ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşıladılar. Sıcak bir çay ve samimi bir sohbetin ardından evin genç bireylerinin isteği üzere hatıra fotoğrafı çekilip; kentte ihtiyaç duydukları her konuda yardımcı olmak üzere söz verip, yanlarından ayrıldılar…Böyle anlamlı bir etkinlik için Çalışma Grubumuza teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster