Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus 26 Eylül 2024 8 Görüntüleme

Tarsus Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı “Hamdiye Kırıcı Oldu”

Tarsus Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin seçimli genel kurulu, bugün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda, 100’ü aşkın katılımcı yer aldı

Kaymakamlık, belediye, üniversite, odalar, vakıflar, sendikalar, dernekler ve mahalle temsilcileri kurula katılım sağladı.
Divan kurulunda ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus Şube Başkanı Avukat Ferda Aras, Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Aylin Mantaş ve Alevi Dernekleri Tarsus Şubesi Temsilcisi Burcu Turgut yer aldı.


Hamdiye Kırıcı, Bilgehan Güçtimur ve Hülya Deprem olmak üzere üç adayın yarıştığı seçimde, kitlesel çoğunluk sağlanarak 73 kişi oy kullandı.

Bir geçersiz oy bulunan seçimde, Hamdiye Kırıcı 44 oyla Tarsus Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı seçildi.

Diğer adaylardan Bilgehan Güçtimur 17 oy, Hülya Deprem ise 11 oy aldı. Yeni dönem başkanlığına seçilen Hamdiye Kırıcı ve Yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. Dilek ve önerilerin görüşülmesiyle genel kurul sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster