Ana Sayfa Gündem, Tarsus 18 Ekim 2024 1 Görüntüleme

Tarsus Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı Seçimi Yapıldı “İsa Eren Yeşil” Başkan Seçildi 15 Aday Yarıştı.

Tarsus Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı seçimi, 17 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirildi ve mevcut başkan İsa Eren Yeşil, yeniden başkan seçildi
Seçim, Güner Baykal Toplantı ve Konferans Salonu’nda yapıldı ve toplam 15 aday başkanlık için yarıştı. Tarsus Kent Konseyi Başkanı Musa Ceylan, açılış konuşmasında “Kent Hakkı” üzerinde durarak, şehirlerin sorunlarına dair çözüm önerilerini sundu. İsa Eren Yeşil ise geçmişteki çalışmalar ve gelecek hedeflerinden bahsetti. Seçim sonucunda Yeşil, tekrar güven tazeleyerek başkanlık görevini sürdürme hakkını kazandı.
Seçimde yarışan diğer adaylar arasında Mustafa Eren, Mehmet Mercan, Mercan Yoğun, Coşkun Ali Erkeç, Efe Yekeboğa, Eylül Nazlıgül, Fatma Buse Taş, Mustafa Şamil Gökdemir, Betül Ulusoy, Baran Hakverdi, Ecrin Kuyucu, Yiğit Efe Kaplan ve Dilara Yılmaz yer aldı.
Seçimde yarışan diğer adaylar yürütme kurulunda yer aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster