Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 22 Temmuz 2024 26 Görüntüleme

Tarsus Kent Konseyi, ÇYDD Tarsus Şubesini Ziyaret Etti

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Musa Ceylan ve yürütme kurulu üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şubesini ziyaret etti

Ziyaret sırasında Şube Başkanı Av. Ferda Aras ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen heyet, kent konseyi ve kentte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının ana gündem maddeleri arasında, Tarsus’un sosyal, kültürel ve eğitimsel gelişimine katkıda bulunacak projeler yer aldı. Her iki taraf da, Tarsus’un daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için işbirliği yapma konusunda fikir birliğine vardı. Özellikle gençlerin eğitimi, kadınların toplumsal hayata daha aktif katılımı ve çevre bilincinin artırılması konularında ortak projeler geliştirilmesi planlandı.

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Musa Ceylan, “Samimi misafirperverliklerinden dolayı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus Şubesi Başkanı Sayın Av. Ferda Aras ve kıymetli üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz,” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster