Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 2 Eylül 2024 8 Görüntüleme

TARSUS KENT KONSEYİ BİSİKLET TOPLULUĞU’NDAN 30 AĞUSTOS TURU

Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu (TABİT), 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir bisiklet turu düzenledi

Etkinlik, 30 Ağustos Cuma günü saat 19.00’da Tuğralı Kavşağı’ndan başladı ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda son buldu. Bisiklet turuna Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç da katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren etkinlikte, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Etkinlikte konuşan TABİT Başkanı Gökhan Özberk, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan büyük zaferin onuruyla kutluyoruz. Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu olarak bisiklet turumuzla, özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için canını feda eden kahramanlarımızı anıyoruz. Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Ali Boltaç’ın da katılımıyla turumuz, renkli görüntülere sahne olmuştur. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

TABİT tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik, Tarsus halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi ve büyük ilgi gördü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İLK YARI LİDERİ MUSALLAGÜCÜ

İLK YARI LİDERİ MUSALLAGÜCÜ

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster