İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 30 Mayıs 2023 121 Görüntüleme

Tarsus Kent Konseyi ,2 Otobüs Eşliğinde Hatay’a Gittiler

Tarsus Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerimiz, Tarsus Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi üyeleri ile birlikte gönüllülerimizin de katılımıyla , 2 otobüs eşliğinde 21 Mayıs Pazar günü Hatay’a gittiler.
Depremzede çocuklarımıza psiko-sosyal açıdan destek olabilmek adına yürüttükleri kampanya ile topladıkları oyuncak, kitap,gıda ve birtakım gereksinimleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar. Çocuklarla Yüz boyama, pamukşeker yapımının yanısıra hediye olarak götürdükleri balon ve oyuncaklarla, oyun halkaları oluşturup, birtakım etkinlikler gerçekleştirdiler. Gençlik Meclisinde yer alan, kentimizin genç müzisyenlerinin de katkılarıyla çocuk şarkıları eşliğinde eğlenerek, çocuklara keyifli saatler yaşattılar.
Kadın Meclisimiz, kadınlara destek verebilmek adına Kadın Savunma Ağı tarafından oluşturulan “Kadın Kahvehanesi” çadırını ziyaret ederek götürdükleri kahve eşliğinde hemhal oldular.
Öncelikle bu anlamlı etkinliğin ortaya çıkmasına vesile olan Tarsus Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerimize, emeği geçen Tarsus Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisimize, Tarsusun güzide esnaflarından Havana Bisküvi Fabrikası sahibi Sayın Ali UYAN’a, kostümleri ile renk katan Papatya Organizasyon ve kıymetli Animasyon ekibine, Kentin Genç Müzisyenleri Grup Kaos Band’a,Dayanışmanın güzelliğini bizlere yaşatan tüm gönüllülerimize ve Tarsus Belediye Başkanı Sayın Dr.Haluk BOZDOĞAN’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster