Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 27 Haziran 2023 104 Görüntüleme

Tarsus Kaymakamlığı Bayramlaşma Programı Kapsamında,Tarsus Şehit Mezarlığı Ziyareti Gerçekleştirildi

Tarsus Kaymakamlığı Bayramlaşma Programı kapsamında; 27.06.2023 Salı (Arife ) günü saat 11.00 ‘de Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Şehit Aileleri ve Tarsus İlçe Kurum Müdürlerinin katılımıyla Tarsus Şehit Mezarlığında yapılan törende, şehitlerimizin anısına Kuran Tilaveti gerçekleştirildi. Ardından şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakılarak yâd edildi.
Tarsus Şehit Mezarlığında gerçekleştirilen “Bayramlaşma Programı “ nın ardından; Şehit aileleri, Gazi ziyaretleri, yaşlı ve yetim / öksüz çocuk ziyaretleri gerçekleştirildi.
Tarsus Kaymakamlığı Bayramlaşma Programı kapsamında Kurban Bayramı’nın 1. Günü ise (28.06.2023 Çarşamba ) ;
Ulu Cami’de Bayram Namazı, Protokol üyeleri, Kamu, Kurum ve Kuruluş personeli, Sivil Toplum Kuruluşları ile bayramlaşma, Tarsus Devlet hastanesi ziyareti, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tarsus İtfaiye Grup Amirliği ziyareti ve Tarsus İlçe Emniyet ve Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı uygulama noktaları ziyaretleri gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster