İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 1 Aralık 2022 195 Görüntüleme

TARSUS KAYMAKAMINDAN YEŞİLTEPE’YE ZİYARET

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Yeşiltepe Mahallesini ziyaret edip incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, vatandaşların dilek ve şikayetlerini dinledi.
Kaymakam Otcu Yeşiltepe İlk ve Orta Okulunu da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Kaymakam Otcu son olarak Yeşiltepe Mahallesinde ikamet eden Çılgın ailesi ile Gazi Piyade Er Mehmet Ender’i de evlerinde ziyaret etti.
Ziyaret ve incelemelerde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasibe Çetinay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Sarman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Müftü Ali Can ve Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan, Kaymakam Otcu’ya eşlik ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster