İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 15 Kasım 2022 157 Görüntüleme

TARSUS KAYMAKAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU, ÜLKEMİZ GENELİNDE EŞZAMANLI YAPILAN DEPREM ANI TATBİKATINA (ÇÖK-KAPAN-TUTUN) İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE KATILDI
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, afet ve acil durumlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlara millet olarak hazırlanmak, afet farkındalığını toplumun her kesimine yaygınlaştırmak amacıyla, ülkemizde ilk kez tüm vatandaşlarımızın katılımıyla aynı gün ve aynı saatte (12 Kasım 2022 – 18.57) yapılan Deprem Anı Tatbikatına İlçe Emniyet Müdürlüğünde iştirak etti.
Tarsus’ta, saat 18.57’de merkezi ezan sistemi olan Tarsus Merkez Camiine bağlı camilerden “Afad deprem tatbikatıdır” şeklinde üç kez 30 saniye sürecek bir anons yapılarak tatbikata başlandı.
Tatbikata ev ve işyerlerinde vatandaşlarımızın da iştirak ettikleri görüldü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster